Fredagsintervjun: Jesper Heimerson
Varje fredag hädanefter kommer vi ställa tre frågor till en Magasinet Skåne-medarbetare.
Först ut är, som sig bör, vår chefredaktör Jesper Heimerson:
Vilket är ditt bästa julbordstips i år?
– Julbordet på Traubgården på Österlen är alltid kanongott. Walter Traub har jobbat med Werner Vögeli, och vet därför vad han sysslar med.
Vad ska du göra i helgen?
– Nu när snön fallit kommer vi ge oss ut på Ravlunda skjutfält och tolka efter hästar. Min dotter brukar åka skidor och min son snowboard. Hästarna är riktigt fina, stora halvblod, och det är en stor händelse varje år när snön fallit och vi tolkar över fälten.
Vad arbetar du med just nu?
– Igår hade vi redaktionsmöte och planerade innehållet i det nummer som kommer ut första mars. Det gäller att vara ute i god tid. Mycket tid försvinner ju kring jul och nyår, så därför försöker jag planera så många jobb som möjligt redan nu. Just nu precis sitter jag och tittar igenom äppelbilder till en artikel om äpplen.
Lämna ett svar