Det bästa i säsong

Kulla Gunnarstorp gårdsbutik

Domstensvägen 49, Domsten
Tel 042-943 46
www.kullagardsbutik.se

av: ULRIKA GRÖNLUND  foto: JESPER HEIMERSON
Tidigare publicerat i Magasinet Skåne #4, 2023

Kulla Gunnarstorp gårdsbutik

Intill Kulla Gunnarstorps slott ligger en härlig gårdsbutik med svenskt närodlat. Viltkött, grönsaker, bär och frukt i säsong men också bröd, snittblommor, delikatesser och inredning.

Utanför finns ett stort utbud av trädgårdsväxter och krukor.

Fint utbud av snittblommor.

Delikatesser i fina förpackningar.

Mer shopping i sydväst

Shopping

Lexis Papper

En pärla med ett helt eget sortiment. Här finns massor med saker som man inte en visste att de fanns, i en helt oväntad mix. Numrerade samlarobjekt av Tintinfigurer blandas med broderade 5-årsdagböcker från Japan. Handgjorda väskor, necessärer, reservoarpennor, vintagepussel, koreanska papper, exklusiva brevpapper, stämplar…

Shopping

Ilse Jacobsen

I Ilse Jacobsens regnkappor och gummistövlar förenas mode och funktion på ett ypperligt sätt. Givetvis finns det kläder och skor för vackert väder också! Som oftast passar på såväl jobbet som festen. Vi gillar även väskorna och läsglasögonen.

Shopping

Smeg

Smeg, som är ett italienskt varumärke, är numera världskänt och deras ikoniska kylskåp i 50-talsstil. Förutom kylskåp finns spisar och ugnar, fläktkåpor och tvättmaskiner och ett stort utbud av kaffekokare, köksassistenter, tekokare, brödrostar med mera.

Bli prenumerant

Få tre nummer av Magasinet Skåne i brevlådan för bara 199 kr!

Vårt nyhetsbrev

Glöm inte att prenumerera på Magasinet Skånes nyhetsbrev för att få relevanta uppdateringar och påminnelser.