Härligt för honungsälskaren

Lillgårdens Bi och Trädgård

Maglasäta, Lillgården, Höör
Tel 070-362 90 41
lillgardens.com

av: ULRIKA GRÖNLUND  foto: JESPER HEIMERSON

Lillgårdens Bi och Trädgård

Gillar man honung ska man ta sig hit. Vårhonung, sommarhonung, hösthonung eller lindbloms­honung som kommer från den egna biodlingen men också det finaste bivaxet och bivaxdukar. Under säsong finns det egenodlade grönsaker, frukt och bär men också förädlade produkter av det som växer i trädgården. Sylt, gelé, chutney, godis, marmelad, kryddor och senap.

Öppet fredagar 13–18.

Starka smaksättare.

Gult guld.

Fler möten i mitten!

I Skånes mitt hittar man allt från ekologiska råvaror till färgstark inredning, platsbyggda kök och massor av blommor.

Shopping

Borett Interiör

Hos Borett i Höör kan man hitta allt från den senaste inredningen till kläder, väskor, smycken, kryddor och leksaker. Glas, porslin och keramik blandas med kuddar, plädar, ljuslyktor och krukor.

Shopping

Thuleslund Möbler & Interiör

På 4 000 kvadratmeter visas inspirerande vardagsrums- och matrumsmiljöer i olika stilar. Här finns precis allt man behöver för att inreda ett komplett hem, från glas och porslin till lampor, sängar och textilier.

Shopping

Skarhults Gårdsbutik

Närodlat på slottet. Handplockad ekologisk potatis, ekologiska ägg, Skarhults egna ekologiska rapsolja och Skarhults honung. I säsong finns även ekologiska morötter, närodlat mjöl och närodlade biologiska tomater.

Shopping

Kaptens­gården i Harlösa

Går du i köksrenoveringstankar? Då ska du åka till Harlösa och göra ett besök, här har man nämligen ritat platsbyggda kök i ett halvt sekel till såväl slott och gårdar som lägenheter och villor.

Bli prenumerant

Få tre nummer av Magasinet Skåne i brevlådan för bara 199 kr!

Vårt nyhetsbrev

Glöm inte att prenumerera på Magasinet Skånes nyhetsbrev för att få relevanta uppdateringar och påminnelser.