TÄVLING

Min skånska plats

Alla älskar Skåne – och vi har alla en plats som ligger oss särskilt varmt om hjärtat. Därför bad vi våra läsare dela med sig av den platsen till alla oss andra!

foto LINDA PLARSSON

Annons:

Min skånska plats

Tusen tack till alla de tusentals läsare som har röstat på bilderna i Min skånska plats! Hela 45 procent av de röstande var dock överens om att vinnaren skulle vara Trollhättebon Linda Plarssons bild från Borrby Strand. Med massor av himmel och hav! Förutom äran så vinner Linda också ett presentkort på 500 kronor på Kiviks Musteri.

Grattis, Linda! Hur känns det?

– Jag är nästan lite chockad. Det fanns så många fina bilder att välja mellan.

Berätta om din bild?

– Bilden tog jag en julidag förra sommaren då vädret var lite växlande med både sol, moln och regn. Vi var på stranden i Borrby, som är en fantastisk strand. Lång, inbjudande, härlig och ljus. Det var inte så mycket folk den här dagen, men jag och barnen badade, min man tycker det är för kallt så han tog bilden. Sedan grillade vi på vår medhavda grill.

Varför tror du att din bild vann?

– Kanske för att den är dramatisk. Den har många färger men få nyanser. Jag älskar själv att ta bilder med mycket himmel och hav.

Det var ju tredje gången du och familjen var i Skåne nu i sommar. Blir det en fjärde gång nästa år?

– Såklart, alla i familjen älskar Skåne. Barnen pratar om Skåne hela tiden. Så vi kommer helt säkert tillbaka.

Linda Plarsson. FOTO: Privat

Läsarnas favoritbild från tävlingen Min skånska plats är Linda Plarssons bild från Borrby strand. Redaktionens motivering är: Himlen, havet, sanden. I den storslagna naturen känner man sig liten och ödmjuk.

Annons:

Bli prenumerant

Få tre nummer av Magasinet Skåne i brevlådan för bara 199 kr!

Vårt nyhetsbrev

Glöm inte att prenumerera på Magasinet Skånes nyhetsbrev för att få relevanta uppdateringar och påminnelser.