Nollzon vill knyta de skånska guldkornen närmare

Hej Johan Ljungström, berätta lite om dig själv och ditt företag?

– Jag är ordförande i Nollzon, som utvecklar en nationell plattform och app för hållbara gröna taxitransporter i stadsmiljö.

Vilken är din relation till Magasinet Skåne?

– Vi är baserade i Malmö, en stad med fantastiskt mycket innovation ur ett både affärs-och besökarperspektiv. Skåne är en meeting point för upplevelser och skapar influenser ur ett kontinentalt perspektiv. Vi ser Magasinet Skåne som ett bra verktyg att lyfta detta.

Varför valde ni att sponsra tävlingen Skånes Bästa?

– I Skåne är allting väldigt nära, detta gör att vi ser en stor potential för en inte bara aktiverad stadskärna utan även också en mer aktiverad landsbygd. Med hjälp av hållbara gröna taxitransporter gör man Skåne och alla skånska guldkorn mer tillgängliga för alla.

Vad är det bästa med Skåne?

– Bästa med Skåne är dualismen och de danska och internationella influenserna. Det räcker att bara köra en liten bit så har man en fantastisk natur i form av kust men samtidigt ett grönt inland. Utöver det finns det mycket gammal kultur som blandas upp med moderna influenser.

Kan vi få ditt absolut bästa Skånetips?

– Österlen är mysigt och kan ibland kännas som man kliver in i en annan värld – Lugnt och harmoniskt. Det är ett bra tips om man vill ha en liten relax som inte kostar så mycket. Utöver det är en Malmö FF-match alltid ett vinnande koncept och en härlig upplevelse.

Vad hoppas du mest av allt ska hända i Skåne under nästa år?

– Vi hoppas att vi får fortsätta knyta ihop den skånska västkustens städer såsom Helsingborg Båstad och neråt med Malmö med hjälp av våra hållbara taxitransporter. Vi vill också se att möjligheterna att ta sig runt Sundet med taxi.

Johan Ljungström är ordförande för Nollzon.

Skånes Bästa 2022

Här är alla nominerade! Totalt har 41 kandidater i 13 kategorier nominerats för att de på olika sätt gör Skåne till en bättre plats.

Skånes Bästa 2022 – träffa våra sponsorer