Förläng säsongen

Willab Garden

Tomtaholmsv. 11, Östra Karup
Tel 0431-686 00
willabgarden.se

av: ULRIKA GRÖNLUND  foto: JESPER HEIMERSON
Tidigare publicerat i Magasinet Skåne #4, 2023

Willab Garden

I Willab Gardens nybyggda showroom finns 25 olika växthus och 10 uterum att inspireras av. I den 2 500 kvadratmeter stora butiken finns allt till odling i växthus, från frostvakter och bevattning till krukor, fågelbad, växtstöd och odlingsbäddar. Även en hel del inredning.

Missa inte välbesökta restaurangen Gardeners som ligger under samma tak.

Inredning till växthuset.

Kristina Williamsson är en av ägarna av Willab Garden.

Mer shopping i sydväst och syskonstäderna

Storstaden Malmö och universitetsstaden Lund har en lång rivalitet mellan sig, men är perfekta för mysig shopping. Inredning, retromöbler, gröna växter och 250 olika sorters teer är bara något av det man hittar.
Det sydvästra hörnet av Skåne på allt från blommor och inredning till gåsatoffeln och läckra charkuterier.

Shopping

Designtorget

Designtorgets första butik i Malmö är en marknadsplats för svenska designers. Nyfikenhet och kreativitet genomsyrar utbudet som innehåller allt från inredning och belysning till leksaker, böcker, spel, väskor, smycken, möbler, glas och porslin.

Shopping

Ilse Jacobsen

I Ilse Jacobsens regnkappor och gummistövlar förenas mode och funktion på ett ypperligt sätt. Givetvis finns det kläder och skor för vackert väder också! Som oftast passar på såväl jobbet som festen. Vi gillar även väskorna och läsglasögonen.

Shopping

Ahlgrens Konfektyr

Sedan början av 1900-talet har doften av choklad välkomnat besökaren till den lilla men välfyllda konfektyrbutiken. Här blandas det egna sortimentet, som förädlas i chocolateriet i Malmö, med annan konfektyr från bland annat Valrhona, Michel, Amedie och Lakrits by Bülow.

Bli prenumerant

Få tre nummer av Magasinet Skåne i brevlådan för bara 199 kr!

Vårt nyhetsbrev

Glöm inte att prenumerera på Magasinet Skånes nyhetsbrev för att få relevanta uppdateringar och påminnelser.