Bjäre fisk och Skaldjur
Publicerad första gången: MAGASINET SKÅNE NR 6 2023
Skaldjur och fisk av hög kvalitet i kombination med avslappnad stämning och generöst värdskap i Magnarp.
VAR: Magnarpsvägen 80, Vejbystrand
TEL: 0431-45 23 00
LÄS MER: bjarefiskochskaldjur.se
PRISNIVÅ: Mellan, erbjuder lunch
FOTO: Jesper Heimerson
FOTO: Jesper Heimerson
Skånska vingårdar
8 av 10 svenska viner produceras i Skåne
House of Ven
På den idylliska ön i Öresund lagar stjärnkocken Kathrin Baake mat på Vens unika råvaror.
Klitterhus
Fisk och skaldjur på menyn och på sommaren en strandbar nära stranden på anrika Klitterhus i Ängelholm.
Torekov Hotell
Lokala råvaror från Bjärehalvön utgör basen i restaurangens moderna, svenska kök på Torekov Hotell.
Orangeriet på Norrviken
På Orangeriet på Norrviken i Båstad serverar Anders Dahlbom rätter på råvaror från regionen efter vad säsongen erbjuder.
Kvarteret Erikstorp
Kvarteret Erikstorp är en kvarterskrog i Landskrona med både finare matupplevelser och brasserie med quiz- och Premier League-kvällar.
Grand Hôtel i Mölle
Grand Hôtel i Mölle erbjuder en klassisk restaurang med maritimt kök och badhotellskänsla.
Restaurang Tegel
Restaurang Tegel i Rydebäck, rustikt och generöst i den vackra tegelbyggnaden ett stenkast från stranden.
Rusthållargården
Skånska klassiker med råvaror i säsong, i idylliska omgivningar. Sommartid har Rusthållargården i Arild stor takterrass och skånska pizzor.
Ferdinand Vinbar
Med vinet i centrum skapas rätter på bästa råvarorna på Båstads nya mötesplats, Ferdinand vinbar.
Ransviks Havsveranda
Ransviks Havsveranda i Mölle är en gastronomisk destination på Kullahalvön i regi av Matti Grapenfelt och Andy Enerstedt.
Bli prenumerant
Få tre nummer av Magasinet Skåne i brevlådan för bara 199 kr!
Vårt nyhetsbrev
Glöm inte att prenumerera på Magasinet Skånes nyhetsbrev för att få relevanta uppdateringar och påminnelser.