Utvalt och smakfullt

CanCan

Storgatan 17, Simrishamn
Tel 070-844 48 66
cancaninterior.com

av: ULRIKA GRÖNLUND  foto: JESPER HEIMERSON
Publicerat första gången i Magasinet Skåne #4, 2022

CanCan

Mitt i centrala Simrishamn öppnade Anna-Karin Ahlstedt butiken CanCan i juni förra 2021. Hennes personliga mix består av inredning, konst och keramik från handplockade leverantörer. Även fina sommarklänningar i dansk design finns i butiken och på innergården hittar vi utemöbler och växter.

Soffa med lager på lager.

En blå sommardröm.

Med siktet mot öster

Härliga sommarklänningar, vackra krukor och värmande kaminer. På Österlen finns butiker för alla smaker, och inte minst mysiga kaféer när man behöver en paus.

Shopping

Rödkille­bäcksgård

Möbler och inredning i skandinavisk design blandas med italienska skinnväskor, klockor, espressomaskiner och gourmetprodukter som grillglacer, lakrits, choklad, marmelader, kaffebönor och olivoljor.

Shopping

Stärkan Märkesoutlet

Mitt i Kivik ligger Stärkan Märkesoutlet som säljer kökstextilier, keramik och porslin, mattor, ljus, kläder, möbler, handdukar och badrockar till outletpriser.

Shopping

Verandan på Österlen

Om man tycker om italienska Campomaggi är det hit man ska bege sig. Här finns nämligen Skånes största utbud av deras väskor, skärp och plånböcker.

Shopping

Driftwood Interior

Driftwood Interior är en inredningsbutik som går i dova färger. Här finns möbler och inredning men också grooming-produkter för skäggiga män, miljövänliga städartiklar, drinkmixer och supersnygga champagnekylare.

Bli prenumerant

Få tre nummer av Magasinet Skåne i brevlådan för bara 199 kr!

Vårt nyhetsbrev

Glöm inte att prenumerera på Magasinet Skånes nyhetsbrev för att få relevanta uppdateringar och påminnelser.