Inred ute

Ludvigsdal Gård

Öja byaväg 167, Ystad
Tel 070-231 91 13
ludvigsdal.se

av: ULRIKA GRÖNLUND  foto: JESPER HEIMERSON
Publicerat första gången i Magasinet Skåne #4, 2022

Ludvigsdal Gård

En liten bit utanför Ystad, bland åkrar och vajande fält, huserar två kvinnor med var sin butik. Noma Marrakech drivs av Annakarin
Sjöberg och B@Ludvigsdal Butik av Benedikte Holmberg.

Tillsammans har de tagit fram en kollektion med egendesignade produkter med bland annat sänggavlar, stolar och bord. Nu finns det ett stort utbud av trädgårdsmöbler och urnor, perfekt när det är dags att inreda utomhus.

I butiken finns även ett härligt sortiment av badrumsinteriör, textilier, keramik, vackra urnor och gamla fina dörrar som smyckats ut för hand av hantverkare i Marrakech. Här kan man även äta surdegspizza eller ta en fika.

Egendesignade sänggavlar.

Ett hus i glas är skönt när det blåser.

Med siktet mot öster

Härliga sommarklänningar, vackra krukor och värmande kaminer. På Österlen finns butiker för alla smaker, och inte minst mysiga kaféer när man behöver en paus.

Shopping

Rödkille­bäcksgård

Möbler och inredning i skandinavisk design blandas med italienska skinnväskor, klockor, espressomaskiner och gourmetprodukter som grillglacer, lakrits, choklad, marmelader, kaffebönor och olivoljor.

Shopping

Stärkan Märkesoutlet

Mitt i Kivik ligger Stärkan Märkesoutlet som säljer kökstextilier, keramik och porslin, mattor, ljus, kläder, möbler, handdukar och badrockar till outletpriser.

Shopping

Verandan på Österlen

Om man tycker om italienska Campomaggi är det hit man ska bege sig. Här finns nämligen Skånes största utbud av deras väskor, skärp och plånböcker.

Shopping

Driftwood Interior

Driftwood Interior är en inredningsbutik som går i dova färger. Här finns möbler och inredning men också grooming-produkter för skäggiga män, miljövänliga städartiklar, drinkmixer och supersnygga champagnekylare.

Bli prenumerant

Få tre nummer av Magasinet Skåne i brevlådan för bara 199 kr!

Vårt nyhetsbrev

Glöm inte att prenumerera på Magasinet Skånes nyhetsbrev för att få relevanta uppdateringar och påminnelser.