Inred inne och ute

Classicum Växthus

Kabbarps Smedjeväg 7-10, Åkarp
Tel 040-40 51 90
www.classicum.se

av: ULRIKA GRÖNLUND  foto: JESPER HEIMERSON
Tidigare publicerat i Magasinet Skåne #1, 2024

Classicum Växthus

Mellan Malmö och Lund ligger Classicum Växthus som har blivit ett populärt besöksmål. I den inspirerande visningsträdgården kan man gå runt och titta på växthus, orangerier, glasade paviljonger och uterum.

I den välsorterade butiken finns allt du behöver till trädgården, men även inredning och böcker plus en välbesökt lunchrestaurang och kafé.

Annons:

Mer shopping i sydväst

Shopping

Ilse Jacobsen

I Ilse Jacobsens regnkappor och gummistövlar förenas mode och funktion på ett ypperligt sätt. Givetvis finns det kläder och skor för vackert väder också! Som oftast passar på såväl jobbet som festen. Vi gillar även väskorna och läsglasögonen.

Shopping

Albert & Jag

I den lilla charmiga present- och köksbutiken hos Anna Loontjens och hunden Albert finns det verkligen något för alla smaker.

Shopping

Wallflower

Wallflower är inte en vanlig blomsterbutik. Här förenas kreativa buketter i säsong med frodiga växter och inredning med koppling till det gröna. I den inspirerande miljön finns exempelvis vackra kransar och saxar, krukor, vaser och ljus.

Bli prenumerant

Få tre nummer av Magasinet Skåne i brevlådan för bara 199 kr!

Vårt nyhetsbrev

Glöm inte att prenumerera på Magasinet Skånes nyhetsbrev för att få relevanta uppdateringar och påminnelser.

Annons:

style="display:block" data-ad-client="ca-pub-8625894638903784" data-ad-slot="9850970710" data-ad-format="auto" data-full-width-responsive="true">