Julmarknad i

Malmö City

I december förvandlas Gustaf Adolfs torg till ett vackert vinterland med spännande ljusinstallationer och en julmarknad med fokus på lokalt hantverk och delikatesser. En del av utställarna skiftar, så man kan med fördel besöka marknaden flera gånger.

Publicerad första gången:  MAGASINET SKÅNE NR 6 2023

Julmarknaden i Malmö kommer även att ha juliga fotoplatser med ljusinstallationer. FOTO: Jonas Persson

Julmarknad på Gustav Adolfs torg i Malmö

Årets julmarknad på Gustav Adolfs torg är öppen varje torsdag till söndag, från den 23 november till den 17 december 2023. Julmarknaden kommer i huvudsak att ha ett lokalt och regionalt fokus och erbjuda hantverk, fina julklappar och mat. I de mysiga bodarna kommer vissa av utställarna finnas på plats varje långhelg, medan andra bodar kommer att ha olika utställare varje långhelg.

JULMARKNADEN HAR ÖPPET: Kl 11–18 på följande datum: 23–26, nov, 30 nov–3 dec, 7–10 dec, 14–17 dec

VAR: Gustav Adolfs torg i Malmö

INTRÄDE: Fri entré

FOTO: Jonas Persson

FOTO: Jonas Persson

FOTO: Jonas Persson

Stor guide till julmarknader

I Skåne och på Själland vimlar det av stämningsfyllt julmys.

FLER JULMARKNADER I SKÅNE OCH DANMARK
Julmarknader

Jul på Tivoli

Att besöka Jul på Tivoli i Köpenhamn är som att stiga in i en idyllisk vinterdröm. Traditionen har 29 år på nacken och är den största turistattraktionen under december månad.

Läs mer

Julmarknader

Jul på Katrinetorp

För 22:a gången i ordningen arrangeras en julmarknad på Katrinetorps herrgård i Malmö. Fokuset ligger på hantverk och de åttio utställarna på marknaden säljer endast saker de själva har producerat.

Läs mer

Julmarknader

Jul på Fredriksdal

På Fredriksdals julmarknad förflyttas man snabbt 100 år tillbaka i tiden. I de historiska husen och gårdarna får man uppleva forna tiders julstök med allt från korvstoppning till julbak.

Läs mer

Julmarknader

Julmarknad på Kulturen

När Kulturen håller julstök med julmarknad är det som att resa i tiden. I de olika gårdarna möts man av värdar i tidstypiska kläder som gör julpynt eller förbereder julmiddagen.

Läs mer

Julmarknader

Jul i Tykarpsgrottan

En helt unik julmarknad hittar man utanför Hässleholm. På Tykarpsgrottans julmarknad får man bege sig ner tolv meter under jorden där fladdrande stearinljus skapar en helt särskild stämning.

Läs mer

Bli prenumerant

Få tre nummer av Magasinet Skåne i brevlådan för bara 199 kr!

Vårt nyhetsbrev

Glöm inte att prenumerera på Magasinet Skånes nyhetsbrev för att få relevanta uppdateringar och påminnelser.